Provencalsk färssås

Ett av mina favoritrecept sedan många år tillbaka!
Till 4 portioner behöver du:

300 g quorn- eller sojafärs
2 vitlöksklyftor
Olja eller smör
1 grönsaksbuljongtärning
1 pkt/burk krossade tomater
1 pkt frysta örtkryddor provencale 35 g
100 g fetaost

Så här gör du:

Skala och hacka vitlöken. Bryn färsen. Rör i vitlöken. Smula ner buljongtärningen och de frysta kryddorna. Häll i tomaterna.
Låt såsen koka i några minuter.
Tärna osten, rör ner den i såsen och låt den bli varm.
Smaka av med salt och peppar.

Servera till pasta.

provencalsk

Annonser

2 reaktioner på ”Provencalsk färssås

  1. Jäklar vad enkelt och GOTT det låter! Ibland behöver man en påminnelse som denna för att få ny mat-inspiration… :)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s