Testat: Chi-Chi

chichi_testChi-Chi:n från Astrid och aporna köpte jag på Goodstore för 44 kronor.
Bitarna är gjorda av sojaprotein, socker, salt, sojasås, sojaolja och naturliga kryddor.

På förpackningen finns ett tips på marinad vilket jag följde nästan… olivolja, agavesirap, pressad lime, hackad färsk basilika, flingsalt och svartpeppar rörde jag ihop. Dock hade jag inte tid att låta bitarna ligga i marinaden längre än 10 minuter, medans 30-60 är det som rekommenderas i receptet.
Sedan värmde jag dem i ugnen i en form med marinaden kvar.

Utseendet på Chi-chi-bitarna skulle jag närmast likna vid kyckling. Konsistensen var däremot lite mjukare, inte så seg.

De var inte så smakrika men så är det ju med mycket, och det vill jag hävda beror på att de inte låg så länge i marinaden och att jag trots det inte kryddade extra heller. (Men ta tzay exempelvis, de har mycket smak redan i förpackningen vilket är bekvämt. Fast det finns ju fördelar med att behöva krydda själv också!)
Jag är övertygad om att Chi-Chi:n kan bli riktigt god med ordentlig smaksättning! Jag kommer att köpa den igen och då vill jag grilla dem på spett, jag tror de passar för det.

Även pojkvännen gav Chi-Chi:n klart godkänt.
Så, en bra produkt är det tycker jag. Med ett roligt namn. :)

Annonser

2 reaktioner på ”Testat: Chi-Chi

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s