Blåbärsgino

Här kommer receptet på blåbärsginon som vi åt igår. Mums! :)

Till 2 portioner behöver du:

250 g (tinade) blåbär
1 msk råsocker
1 msk kokosflingor
1 msk potatismjöl
100 g vit choklad

Så här gör du:

Blanda blåbären, sockret, kokosflingorna och potatismjölet. Häll blandningen i en form alt. två portionsformar. Riv chokladen fint och strö över blåbärsblandningen.
Gratinera i ugnen i 250° 4-5 minuter, chokladen ska precis börja få lite färg. Servera med lättvispad grädde.
Njut! :)

Annonser

6 reaktioner på ”Blåbärsgino

  1. Surfade runt lite och hittade hit till din blogg. Dina blider är riktigt inspirerande och efter helgen kommer jag nog att prova den gratinerade halloumipastan!

  2. Cilla: Tack så mycket! Ja halloumipastan är värd att testas. Vi åt den senast i torsdags och den var god då med. :)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s