Bakad fetaost

Något foto på detta goda tilltugg tog jag inte. Fast låt inte bli att laga det för det, för det var riktigt gott tyckte vi.
Snabb, lättgjord och hälsosam plockmat – mums!

Till 12 tärningar behöver du:

150 g fetaost
Honung
Olivolja
Finrivet skal av 1 citron
Färsk timjan
2 st naturell crostini
Tandpetare

Så här gör du:

Dela fetaosten i 12 tärningar och lägg på ett ugnsfast fat. Värm tärningarna i ugnen i 100° i 15 minuter.
Ringla över flytande honung och olivolja. Strö finrivet citronskal och blad från färsk timjan över. Smula crostinin över. Krydda med nymalen svartpeppar och stick tandpetare i ostbitarna. Servera medan tärningarna fortfarande är ljumma.

Annonser

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s