Pasta med sån där salviakräm

Vi har oftast med oss en inköpslista när vi handlar mat, ändå har jag en förmåga att plocka på mig saker som inte var påtänkta egentligen. Som burken med salviakräm. Den var ett sånt där infall och har stått i skafferiet i några veckor nu och väntat på att användas. Idag var den stora dagen kommen.
Men vad gör man med sån där salviakräm? Tjaa säg det, men så här blev det och det blev ganska så gott faktiskt!

Jag fräste lite hackad färsk salvia (jag har sån i växthuset) i en stor klick smör och ganska så mycket olivolja. Tillsatte sedan hackad salladslök, lite rosmarin och salt och peppar. Tog pannan från värmen och rörde sedan i nästan hela burken med salviakräm.
Denna sås blandades med nykokt färsk pasta och rätten toppades sedan med små tomater, ruccola, smulad fetaost och ett par färska salviablad.
En liten sallad och ett glas vitt åt och drack vi till. Enkelt och gott!

salviapasta

cremadisalvia

Annonser

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s